Jeppsson CAD Center

- Din leverantör av:

  • EDWin, programvara 
    för kretskortslayout
  • Läroböcker på svenska inom CAD och BIM

Välkommen att kontakta oss!

Email: info@jeppsson.se


Kolla in våra filmer på You-tube eller läs nyheter på facebook:

is320.jpgyoutube_logo_stacked-vfl225ZTx-3.png


 

Autodesk Subscription

Med Autodesk Subscription har du alltid tillgång till den mest aktuella och kraftfulla uppsättning av programvara och tjänster

Autodesk® Subscription

Autodesk® Subscription erbjuder det mest bekväma, moderna och flexibla sättet att köpa och få tillgång till programvara och tjänster som du behöver för att utveckla din verksamhet. Med subscription på Autodesks programvaror och tjänster, kommer du att få tillgång till de senaste versionerna av Autodesks programvaror och molntjänster, teknisk support samt flexibla licensrättigheter. Med fler inköpsalternativ än någonsin tidigare, kan du välja den strategi som bäst passar för dina aktuella projekts behov och budget. Autodesk Subscription lägger programvara, tjänster och support i ditt kommando för att påskynda hela ditt arbetsflöde, nu och i framtiden.

Det har aldrig varit enklare att köpa Autodesk programvara med alternativ som är skräddarsydda för din verksamhet. Upptäck de subscription alternativ som hjälper dig att lättare hitta de specifika Autodesks verktyg och tjänster som du behöver.

Maintenance Subscription
Maintenance Subscription är det mest kostnadseffektiva sättet att underhålla och maximera dina långsiktiga investeringar i Autodesks programvaror och tjänster. Hålla dig uppdaterad med de senaste programversionerna och utnyttja fördelarna med Autodesk 360 molntjänster, förbättrad teknisk support och flexibla licensrättigheter.

Desktop Subscription
Desktop Subscription erbjuder ”pay-as-you-go” lösningar.
Välj månadsvis, kvartalsvis eller årliga alternativ att använda Autodesk Design och Creation Suites och valda programvaror.

Cloud Service Subscription
Cloud Service Subscription kan få en dramatisk effekt på ditt sätt att arbeta. Nu kan du utöka arbetsflöden från skrivbordet till molnet, förenkla samarbetet och effektivisera arbetsflöden genom ett brett utbud av molnbaserade tjänster. Tillgång till praktiskt taget oändlig datahantering i molnet kan avsevärt minska bearbetningstiden för visualisering och simulering, vilket i sin tur frigör resurser för ökad produktivitet och bättre resultat.